Zoeken
  • Noguru

Denk Jij Dat Vrij Of Gelukkig Zijn Een Pad Is Dat Je Kunt Volgen?


Vrij zijn, gelukkig zijn, spontaan zijn, luchtig zijn, onbezorgd zijn, onbevreesd zijn. Wie wil het niet?

Vrij zijn is geen psychologisch, geen filosofisch, geen fysiek, geen kosmologisch, geen neurologisch te onderbouwen concept.

Overal kun je echter wel recepten vinden richting vrij zijn. Concepten, plannen, persoonlijkheid tests, ontwikkel assessments, filosofieën, psychologische methoden, religies enz. proberen antwoorden te geven.

Dagelijkse oefeningen, technieken, challenges, meditaties samen met recepten en wetenschappelijke benaderingen zijn gefragmenteerde pogingen vrij zijn te pakken te krijgen.

Er is geen weg. Ook niet een pad naar. We zoeken er naar, dat is wat het is. Maar we zullen het nooit ontdekken omdat het er niet is. Het zijn hooguit pogingen te snappen hoe het leven werkt.

We moeten vrij zijn benaderen als een totaal concept. Als een geheel. Als dat wat alles omvat. Als dat wat al ons zijn is.

Dat is waar Iedere Dag Vrij over gaat.

Je vindt hier geen fragmenten van, je ontdekt hier niet een pad, je ontwerpt hier niet jouw plan geladen door een verlangen., je hoeft hier niet uitgebreid te analyseren hoe je in elkaar zit.

Je ontdekt hier wel zelf jouw eigen concept van vrij zijn. Een concept van enorme bewegingsvrijheid. Een concept van ruimte en onbegrensdheid. Een concept waarin je je thuis voelt. Een concept waarin je voelt en ervaringen doorleeft.

Vrij worden we geboren.

En we gaan hopelijk dood in Vrij Zijn.

Nu is het tijd het te herontdekken.

In die 54 jaar dat ik erover heb gedaan om dat telkens weer te ontdekken voor mezelf en daar steeds verder in thuis te raken ben ik zoveel binnen en buiten me tegen gekomen.

Dat kan ik nu delen. Niet om te kopiëren, wel om te verbinden. Te verbinden om vrij zijn terug te brengen voor velen. Een geboorterecht dat verloren is gegaan.

Nu kan ik vrij zijn beschikbaar maken in 1 overkoepelend thema; Iedere Dag Vrij.

Vrij zijn is ontdekbaar.

Fysiek, psychologisch, intellectueel en spiritueel.

Voor iedereen.

En speciaal voor Renaissance Souls.

Multitalented en interested people like me.

Kom het ontdekken. Bijvoorbeeld a.s. 7 januari 2018.

En deel hier op het Forum of onder dit artikel hoe jij jouw vrij zijn hebt ontdekt. Of wat je nodig hebt dat te ontdekken.

#RenaissanceSouls #creatievegeneralisten #polymaths #multipotentialite #iederedagvrij #PIPPIES

8 keer bekeken