Zoeken
  • Noguru

Als Alles Zou Lukken….


Wel eens een lijstje gemaakt met dingen waarvan je alleen maar kunt dromen?

Onlangs maakte ik er een. En ik kan er mee blijven door gaan. Dat lijstje blijft maar groeien, zomaar zonder enige moeite.

Renaissance Souls zullen dit herkennen. Dat ermee door kunnen gaan.

Wij hebben de gaven in het oneindige te kunnen dromen en creëren.

Niet zozeer omdat we een toekomst zo goed kunnen verbeelden, eerder omdat die antwoorden razendsnel van binnen uit komen.

Van binnen waar alle antwoorden zich verschuilen.

Waar wijsheid woont. Waar ideeën wonen. Waar dromen ontstaan. Waar inzichten verschijnen.

Tenminste als we de hele shit aan overtuigingen, gedachten, gewoonten, oordelen en vooroordelen, interpretaties uit het verleden, belemmeringen etc. als waar beschouwen. Als houvast nooit meer loslaten.

Dus nu is het natuurlijk leuk om lijstjes aan elkaar te laten zien.

Hieronder een korte versie van mijn lijstje.

Wat is de jouwe? Laat een reactie achter. En ontvang mijn E-Boek voor € 0.99 met een 100% garantie dat iets van jouw lijstje gaat lukken. E-Boek heet;

'Hoe Krijg Je Wat Je Werkelijk Wilt - ook als je geen doelen hebt,

lui bent en je vaak belabberd voelt'

Mijn lijstje;

Zou trainer willen zijn van FC Barcelona. Voor een keer met Messi in 1 team spelen. Als Robinson op een onbewoond eiland wonen voor 1 jaar. Tochten maken op de Noordpool, Alaska, Zuidpool, Mount Everest (hoeft niet naar de top). Met mijn kinderen 1 keer per jaar 3 maanden backpacken. Genezen van de artrose in mijn knie. Exact weten welk voedsel ik het beste kan eten zodat mijn reumatische atritis verdwijnt.

Traject volgen bij Ido Portal zodat ik officieel mentor word. Aantal weken als straatmuzikant optreden in een warm land. Trainer zijn van AJAX Vrouwen. In huis wonen op een duintop met uitzicht op zee. 4 Vrouwen hebben die dat prima vinden. Ze moeten alleen niet bij me wonen. Kinderen in Afrika voetballes geven. Zingen met een bigband achter me als begeleiding. Presentator zijn van een talkshow new style, met ook aandacht voor de niet bekend mensen die iets bijzonders doen of iets bijzonders hebben meegemaakt. Iets wat paradigma's doorbreekt.

Eigen Voetbal Academie leiden voor jeugdige voetbaltalenten. De Drie Principes zo opschrijven in dat ene boek zodat het een bestseller wordt en dat iedereen zich afvraagt waar ze zich hun hele leven zo druk om hebben gemaakt (een eerste poging vind je onder deze link; https://gum.co/xGrXp) Iedere Dag Vrij is een vanzelfsprekend begrip met een heerlijke intieme community die elkaar steunt en stimuleert. Bankrekening is stabiel en er is altijd voldoende om dit allemaal wat ik hier opschrijf te kunnen doen. Op safari in een tent midden op de savanne paar weken verblijven met een gids. In een boom klimmen iedere dag. Boomschieten doen, met een voetbal wel te verstaan (door het bos wandelen en met een bal schietend bomen proberen te raken) Handstand en nog veel meer bewegingen doen die ik razend moeilijk vind. Liedje publiceren, op Youtube bijvoorbeeld, dat spontaan een hit word.. Freestye dansles nemen en heel goed worden. De Drie Principes (threeprinciplesmovies.com en Movement (van IdoPortal.com) geïntegreerd hebben in een begrijpelijke en simpele en 'dodelijk' effectieve manier van zijn. Rondrijden in een Aston Martin DB 9. Filmster zijn en toch anoniem blijven. Volledig vrij zijn in doen en laten. Schaamteloos zijn, zonder dat anderen iets aangedaan wordt natuurlijk.

Keertje Standup Comedy doen zonder enige voorbereiding en dat iedereen, inclusief mijzelf, helemaal dubbel liggen van het lachen.

Stuur je jouw lijstje?

Mag ook per mail; info@paulricken.nl

Tx.

#renaissancesouls #scanners #polymaths #multipotentialites #multigetaltneerden #creatievegeneralisten #iederedagvrij

0 keer bekeken