Zoeken
  • Noguru

Twee Maal Drie Is Vier.


Ken je deze tekst nog?

twee maal drie is vier wiede wiede wie en twee is negen richt de wereld in wiede wiede naar mijn eigen zin Hai Pipi Langkous chalahee chalahee chala hopsasa Hai Pipi Langkous die doet haar eigen zin drie maal drie is vijf wiede wiede wie wil van mij leren vier min vijf is twee wiede do wil do it met ons mee ik heb een huis, een kakelbond geval een aapje en een paard gebruiken het gewoon als stal ik heb een huis, op school... reis en ieder die mij mag, die rekent mee op onze wijs drie maal drie is vijf wiede wiede wie wil van mij leren vier min vijf is twee wiede do wil do it met ons mee Hai Pipi Langkous chalahee chalahee chala hopsasa Hai Pipi Langkous die doet haar eigen zin twee maal drie is vier wiede wiede wie en twee is negen richt de wereld in wiede wieden naar mijn eigen zin

En doe jij ook je eigen zin?

Richt jij ook de wereld in naar jouw zin?

Zelfs zonder vader of moeder?

Of met?

Herken je je ook in Pippi?

Vrij, eigenzinnig, speels, onbevreesd, multigetalenteerd?

Het mag.

Je was het altijd al, je bent het nu ook.

Ben je er nog niet zeker van?

Vraag dan de Pippi test aan op iederedagvrij.com/pippietest en ontdek het zelf.

#renaissancesouls #polymaths #multigetalenteerden #multipotentialites #creatievegeneralisten

0 keer bekeken