Zoeken
  • Noguru

The Story of Me


Michael Neill vertelt in het kort het verhaal van IK. Hoe ontstond IK, hoe begon IK met zoeken, wat vond het IK en wat werd het IK.

Ons IK bestaande uit allerlei identificaties, eigenschappen, overtuigingen, conditioneringen, herinneringen, verhaaltjes enz. Het IK waar we zo aan hechten. Het IK dat zo levensecht is voor ons. Als een bijna tastbaar iets. Als iets wat waar en echt is. Als iets wat ons een verleden, heden en toekomst geeft. Als iets wat ons onderscheidt van anderen. Als iets wat werkelijk uniek aan ons is. Als iets waar we redenen vinden voor onze keuzes. Als iets wat ons vrije wil en keuzevrijheid geeft.

Schijnbaar....

Kijk en luister maar;

En.....?

Wat heb je gezien en gehoord?

Yes, er is al dat is.

Dat is wat is.

Alles is wat is.

Onbegrensd en vrij.

Zoals jij en alles en iedereen om je heen.

Enjoy.

#renaissancesouls #iederedagvrij #multigetalenteerden #hoogbegaafden #multigetalenteerde #multipods

0 keer bekeken