Zoeken
  • Noguru

Hoe vernietig je verveling op het werk...........


VERNIETIG verveling (op je werk).

Hoe?

# Organiseer op je werk een sportpoule voor een sport die niet bestaat.

# Loop naar de receptie en zeg dat je je tweeling broer binnen 5 minuten verwacht. Glip na vijf minuten stiekem naar buiten en vraag naar jezelf bij de receptie.

# Knipoog herhaaldelijk naar de mooiste collega's, stel je zelf aan ze voor, biedt je excuses aan en zeg dat je de zeldzame knoogziekte hebt.

# Organiseer een slakkenrace op kantoor bij voorkeur in de lente, geef de slakken de namen van de inschrijvers (voorletter naam op huissie), verzamel het inschrijfgeld en zorg dat je zelf wint.

# Maak voor iedereen op jouw afdeling afspraken voor de tandarts.

# Stuur de IT afdeling een mailtje en zeg dat je je liefde wilt delen. Herhaal dit ieder uur.

# Stuur de IT afdeling een mailtje en zeg dat je je alleen voelt. Herhaal dit ieder uur.

# Doe 15 minuten een powernap en plak je beeldscherm vol met post-its met de tekst; 'Werk Onder Constructie'.

# Doe net alsof je ruzie hebt aan de telefoon in gesprek met een customer service medewerker van een concurrerend bedrijf.

# Loop rond en tik iedereen van achteren op de schouder en roep; 'Tikkie, jij bent 'm en ren dan zo snel mogelijk weg'.

# Loop rond en volg iemand en doe zijn loopje overdreven na. Zodra iemand iets vermoedt en zich omdraait zeg je; 'Waar bemoei jij je mee, heb je niks anders te doen?!'

# Geef iemand die je nauwelijks kent een knuffel, zeg dat je het leuk vond om kennis te maken en loop dan weg.

# Haal de stekker uit het stopcontact en bel de IT afdeling dat je een storing hebt.

# Vraag op fluistertoon aan iemand in de lift die het eng vindt om iets te zeggen of ze het ook zo eng vinden om iets te zeggen in de lift.

# Zoek jezelf op op het web, verzamel alles, print het, maak van de A4-tjes vliegtuigjes van en laat ze rondvliegen.

# Haal halverwege de maand je target en ga vervolgens direct naar huis en kom pas terug als de nieuwe maand begint.

# Maak contact op het web met iemand die dezelfde naam heeft als jij en zeg dat je van leven wilt wisselen met die persoon.

# Stuur iedereen op jouw afdeling een persoonlijk compliment via de mail.

# Stuur jezelf een persoonlijk compliment per mail.

# Stuur iedereen op de afdeling een mail en zeg dat je jezelf hebt gevonden tijdens een retraite in het weekend en dat je dus voortaan niet meer kunt ingaan op verzoeken van collega's ze te helpen met hun werk.

# Vraag aan iemand in je organisatie die je nauwelijks kent hoe je vrienden moet maken.

# Plak WC papier onder je schoen, loop ermee rond, en vraag iemand of ie zich ook zo ergert als mensen niet een nieuwe closetrol ophangen als de oude op is.

# Ga naar een ander bedrijf in de buurt en probeer een gratis kop koffie of een gratis lunch te bemachtigen zonder iets te zeggen.

# Haal iemand in op de gang die altijd snel loopt en roep; 'Ik heb gewonnen!'

# Zing of neurie mee met muziek en nodig anderen uit hetzelfde te doen. Speel vervolgens de dirigent.

# Roep tijdens een meeting 'Mongool', 'Wat een onzin', 'Schatje', 'Tienduizend bommen en granaten' en doe dit op een Gilles de la Tourette manier. Vraag vervolgens iedere keer om een glaasje water.

# Print de management rapportages uit. Print ook de spreuk; 'Het leven is wat er gebeurt, als je andere plannen maakt' en zet daaronder de naam van de medewerker die nooit verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar eigen daden. Hang beide zichtbaar op.

# Vraag via de mail om feedback van je directe collega's, print de positieve feedback uit, hang deze op met de toevoeging dat je die talenten nog aan het ontwikkelen bent. Dit om te voorkomen dat je heel veel werk krijgt.

# Vouw vliegtuigjes en blaas tegelijkertijd balonnen op. Laat de balonnen knallen terwijl je de vliegtuigjes laat vliegen en roep; 'Iedereen naar de schuilkelders!'

# Hang een A4-tje op boven de urinoirs en kondig aan dat een ieder die minimaal 10 keer achter elkaar niet naast de pot pist als cadeau een gratis condoom krijgt, op te halen bij de bedrijfsarts. Zet er ook even bij dat het geplas wordt gefilmd met een verborgen camera.

# Hang een A4-tje op in de vrouwen toiletten met dezelfde strekking met dien verstande dat als ze hun maandverband netjes in de daarvoor bestemde containers deponeren, ze dan gratis een morning after pil krijgen, op te halen bij de bedrijfsarts. Vermeld ook hier dat er een verborgen camera is om alles te registreren.

# Als je manager zegt dat je je werk wel wat serieuzer mag nemen, zeg dan dat je van je ouders hebt geleerd dat je in je leven vooral plezier moet maken. Geef hem of haar vervolgens het telefoonnummer van je ouders.

-----------------------------------------------------------

#verveling #RenaissanceSouls #multigetalenteerden #creatievegeneralisten

0 keer bekeken