© 2017 Iedere dag vrij is een initiatief van Noguru - De Guru zonder advies  - pictures by Harry Gruyaert

  • LinkedIn - Black Circle
  • b-facebook
  • Twitter Round

Be a joke unto yourself….

August 7, 2017

Verhaaltje of een mop zo je wilt;

 

Een grote Indiër zat op een dag in een bar. Een wild uitziende hippie kwam de bar binnen. Hij begon veel te drinken en iedereen in de bar te beledigen. Al gauw verliet iedereen de bar totdat alleen de wilde hippie en de Indiër er nog waren. De Indiër had al die tijd met interesse naar de hippie gekeken en wat ie allemaal deed. De hippie liep naar de Indiër toe en zei; 'Waar zit jij naar te staren!?' 'Wel..', zei de Indiër; 'vele jaren geleden werd ik gearresteerd voor het hebben van sex met een buffel…., en ik kreeg zo'n gevoel dat jij wellicht wel eens mijn zoon kon zijn….'

 

 

…..

 

 

 

'Don't be a light unto yourself, be a joke unto yourself'

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload